latinica  ћирилица
30/11/2015 |  12:50 | Autor: Večernje novosti

Troicki: Svake nedjelje isto - trofej u Novakovim rukama

Svake nedjelje isto - trofej u Novakovim rukama! Đoković je podigao tenis na viši nivo. On je najposvećeniji igrač u teniskom svijetu, najveći je profesionalac i zato je toliko uspješan, kaže Viktor Troicki.
Novak Đoković i Viktor Troicki (FOTO: ABA) -
Novak Đoković i Viktor Troicki (FOTO: ABA)

Srpski teniser Viktor Troicki je u razgovoru za italijanske medije pričao o tek završenoj sezoni, ciljevima u narednoj, kao i uspjesima Novaka Đokovića.

-Trenutno sam 22. na ATP listi, tako da nisam daleko od prvih 10. Želja mi je da dođem do 10 najboljih i onda da se plasiram na završni masters. Siguran sam da to mogu, samo da dobro otvorim narednu sezonu- rekao je Viktor Troicki za italijanski porta "Losport24".

Troicki je istakao da je djelimično zadovoljan rezultatima u 2015. godini.

- Bilo je previše uspona i padova. Počeo sam dobro, pobjedama u Sidneju i sve je išlo kako treba do dijela sezone na šljaci. Tu sam igrao ispod očekivanja. Onda sam bio dobar na travi, pa je opet uslijedio pad na američkoj turneji. Imam mnogo prostora za poboljšanje i očekujem mnogo stabilnije rezultate u narednoj godini.

Drugi reket Srbije je govorio o rezultatima Novaka Đokovića, kao i razlozima zbog čega je najbolji teniser svijeta.

-Mislim da je bila mnogo dosadna. Svake nedjelje isto - trofej u Novakovim rukama! Đoković je podigao tenis na viši nivo. On je najposvećeniji igrač u teniskom svijetu, najveći je profesionalac i zato je toliko uspješan- naglasio je Viktor Troicki.