latinica  ћирилица
30/12/2015 |  18:42 ⇒ 18:44 | Autor: SRNA

Doček Nove godine u Doboju, Tesliću i Stanarima

Doček međunarodne Nove godine u Doboju biće organizovan na Gradskom platou gdje će nastupati dobojski muzičari, a građani Teslića i Stanara novogodišnje veče dočekaće u ugostiteljskim objektima ili domovima.
Nova godina - Foto: ilustracija
Nova godinaFoto: ilustracija

Početak programa u Doboju planiran je za 20.00 časova, kada će nastupiti lokalni izvođač Di-džej Vord. Od 21.00 čas nastupa "Mali bubanj", a od 22.00 časa "Fortuna bend".

Glavni dio programa predviđen je za estradnog izvođača Olju Bajrami, sa kojom će Dobojlije ući u Novu godinu.

Proslava Nove godine održava se pod pokroviteljstvom gradonačelnika Doboja Obrena Petrovića, a u organizaciji i pod medijskim pokroviteljstvom Јavnog preduzeća Radio-televizija Doboj, rečeno je Srni u Gradskoj upravi.

Organizovanog dočeka međunarodne Nove godine u Tesliću neće biti, a Teslićani će veče proslaviti u lokalnim ugostiteljskim objekatima, rečeno je iz Opštinske uprave.

Za pravoslavnu Novu godinu, u organizaciji Turističke organizacije i opštine Teslić, biće organizovan doček na gradskom trgu, a prisutne će zabaviti "OK bend".

U Stanarima neće biti organizovanog dočeka međunarodne Nove godine, saopšteno je iz opštinske uprave, ali će biti organizovan doček pravoslavne.