latinica  ћирилица
01/02/2016 |  14:42 ⇒ 15:37 | Autor: SRNA

U utorak i do 19 stepeni

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti sunčano sa malom do umjerenom oblačnošću i temperaturom iznad prosjeka i do do 19 stepeni Celzijusa.
Zima - sunčano - Foto: RTRS
Zima - sunčanoFoto: RTRS

Јutro će biti pretežno vedro, u pojedinim predjelima umjereno oblačno, a u kotlinama će biti magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab do umjeren južnog i jugozapadnog smjera.

U većini krajeva danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje u sjeverozapadnim područjima registrovana je i slaba kiša.

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica tri stepena, Čemerno sedam, Kupres devet, Gacko 10, Nevesinje, Kalinovik, Drinić i Ivan-sedlo 11, Han Pijesak i Rudo 12, Mrakovica i Livno 13, Bileća, Srbac, Višegrad, Goražde i Sokolac 15, Ribnik, Zvornik, Sarajevo, Trebinje, Mostar i Јajce 16 stepeni Celzijusovih.

U Mrkonjić Gradu, Drvaru, Gradačcu, Neumu, Sanskom Mostu, Srebrenici i Stocu u 13.00 časova izmjereno je 17 stepeni, u Novom Gradu, Banjaluci, Bijeljini, Bugojnu, Doboju, Prijedoru, Tuzli, Zenici i Čapljini 18, u Foči 19, te u Bihaću 20 stepeni Celzijusovih.