latinica  ћирилица
01/02/2016 |  17:20 | Autor: SRNA

Đukanović: Sastanak uspješan, nastavljamo razgovore

Crnogorski premijer Milo Đukanović rekao je da je na sastanku u okviru parlamentarnog dijaloga za izgradnju izbornog povjerenja dodatno pojasnio ponudu opoziciji koju je saopštio na sjednici Skupštine Crne Gore protekle sedmice.
Milo Đukanović - Foto: SRNA
Milo ĐukanovićFoto: SRNA

Đukanović je, nakon tročasovnog sastanka, naveo da su i predstavnici drugih partija imali svoje prijedloge koji će biti razmotreni do održavanja nove sjednice.

- Današnji dijalog lidera partija bio je prilika da dodatno pojasnim ponudu koju sam dao, te da razmijenimo mišljenja. Sastanak je bio uspješan, a u petak nastavljamo razgovore, a moja ponuda nije konačna i može se dorađivati - rekao je Đukanović, koji je i lider DPS-a.

Ranije danas predstavnik Demokrata Aleksa Bečić napustio je sastanak u okviru parlamentarnog dijaloga za izgradnju izbornog povjerenja, ocjenivši da je "njegova tema rekonstrukcija aktuelne Vlade, a oni /demokrate/ žele novu vladu".

- Svako učešće u ovoj vladi je davanje podrške onom što se desilo u Skupštini prilikom glasanja o povjerenju Vladi i zato demokrate neće da učestvuju u tome - rekao je Bečić novinarima.