latinica  ћирилица
04/02/2016 |  14:23 | Autor: SRNA

Zahvalnica "Glasa" Čubrilovću za organizovanje 61. Izbora deset najboljih sportista

Predsjedniku Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljku Čubriloviću danas je u redakciji "Glasa Srpske" u Banjaluci uručena Zahvalnica za izuzetan doprinos i zasluge u organizaciji 61. Izbora deset najboljih sportista Republike Srpske.
Čubrilović u redakciji "Glasa" - Foto: SRNA
Čubrilović u redakciji "Glasa"Foto: SRNA

Zahvalnicu za doprinos u organizciji Izbora sportiste u ime "Glasa Srpske" direktor ove medijske kuće Boris Dmitrašinović uručio je i savjetniku predsjednika Narodne skupštine Miletu Dmičiću.

Čubrilović je rekao da mu je bila posebna čast da bude na čelu Organizacionog odbora 61. Izbora deset najboljih sportista Srpske budući da je riječ o jednoj od najstarijih sportskih manifestacija na prostorima bivše Јugoslavije.

On je izrazio posebno zadovoljstvo što su tom događaju prisustvovali ugledni sportisti iz regiona, a prije svih nosioci olimpijskih medalja, saopšteno je iz kabineta predsjednika Narodne skupštine Srpske.

Čubrilović je "Glasu Srpske" poželio uspjeh u budućem radu, ali i u organizovanju ove i sličnih manifestacija od posebnog društvenog značaja.

"U vremenu u kojem mediji više ističu negativne u odnosu na lijepe vijesti, vjerovatno vođeni mišljenjem da se takve vijesti više čitaju, `Glas Srpske` uspio je sve ove godine da sačuva uređivačke principe i pravila profesionalnog novinarstva i na tome vam čestitam", rekao je Čubrilović.

On je poželio novinarima "Glasa Srpske" da nastave da na objektivan i profesionalan način informišu javnost, koja ima pravo da zna sve o radu institucija i pojedinaca, koje su građani izabrali da rade u njihovom interesu.

"Želim da nepristrasno i novinarski profesionalno izvještavate o radu institucija i pojedinaca", rekao je Čubrilović u obraćanju novinarima najstarijeg dnevnog lista u Republici Srpskoj.