latinica  ћирилица
05/02/2016 |  13:47 ⇒ 13:48 | Autor: SRNA

Sjednica odbora o realizaciji Reformske agende

U Banjaluci je se održava zajednička sjednica odbora i komisija za evropske integracije parlamenata u BiH na kojoj će biti razmatrani akcioni planovi za realizaciju Reformske agende za BiH od 2015. do 2018. godine.
Zajednička sjednica - Foto: SRNA
Zajednička sjednicaFoto: SRNA

Na dnevnom redu naći će se i pitanja korišćenja IPA fondova, kao i upoznavanje sa organizacijom okruglih stolova u vezi sa aktuelnim pitanjima procesa evropskih integracija u svjetlu stupanja na snagu Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, najavljeno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

Zajedničkoj sjednici prisustvuju članovi Odbora Narodne skupštine Srpske za evropske integracije i regionalnu saradnju, Zajedničke komisije parlamenta BiH za evropske integracije, Komisije za evropske integracije pri Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH.

Sjednici prisustvuju i članovi Komisije Narodne skupštine Republike Srpske za evropske integracije i regionalnu saradnju, Komisije Doma naroda FBiH za evropske integracije, Komisije Skupštine Brčko distrikta za evropske integracije i predsjedavajući skupština kantona u Federaciji BiH.