latinica  ћирилица
08/02/2016 |  12:34 | Autor: RTS

Mihajlović: Očekujem više od Balotelija

Trener Milana Siniša Mihajlović smatra da Mario Baloteli mora da popravi igru i vjeruje da će italijanski reprezentivac ponovo postizati golove kada bude fizički spremniji.
Siniša Mihajlović (FOTO: news-blic.com) -
Siniša Mihajlović (FOTO: news-blic.com)

Baloteli se krajem avgusta iz Liverpula vratio u Milan na pozajmicu, ali nije ostvario značajniji učinak. On je odsustvovao tri mjeseca zbog povrede prepone, a od povrataka na teren nije postigao gol u pet prvenstvenih utakmica, već samo u Kupu protiv trećeligaša Alesandrije.

On je igrao juče protiv Udinezea (1:1), ali nije bio zapažen.

Mihajlović je priznao da nije zadovoljan formom Balotelija, ali je rekao da vjeruje da će 25-godišnji fudbaler ponovo postizati golove kada bude fizički spremniji.

"Očekujem više od Balotelija, a to će doći kada bude bolje fizički pripremljen. Situacija je bolja i on radi ono što mora da radi. Ali, vidite i sami da to još nije pravi Baloteli. Јoš nešto nedostaje, po pitanju fizičke spreme", rekao je Mihajlović, prenijeli su italijanski mediji.

Baloteli je ove sezone postigao dva gola u 10 utakmica u svim takmičenjima za Milan. Posljednji gol u prvenstvu postigao je 22. septembra, u utakmici protiv Udinezea i pobjedi Milana od 3:2.

On je tokom karijere igrao još za Inter i Mančester siti. Za reprezentaciju Italije do sada je odigrao 33 utakmice i postigao 13 golova.