latinica  ћирилица
25/04/2016 |  08:29 ⇒ 19:33 | Autor: RTRS

Pronađeno tijelo Milice Kukić, potraga za još jednom osobom (VIDEO/FOTO)

Tijelo dvadesetpetogodišnje Milice Kukić, stradale u vozilu koje je juče sletjelo u Vrbas u banjalučkom naselju Karanovac, pronađeno je i izvučeno iz rijeke.
Rijeka Vrbas - Foto: RTRS
Rijeka VrbasFoto: RTRS

Ronioci još tragaju za Mladenom Inđićem iz Bijeljine, koji je istog dana nestao u saobraćajnoj nesreći u Bočcu. Policija je, tražeći olupinu Inđićevog automobila, pronašla automobil slovenačkih oznaka i u njemu tijelo nepoznate žene. 

Policija i ronioci rano jutros u naselju Karanovac locirali su prvi od tri automobila, za čije je putnike jučerašnji dan bio tragičan. Vozač "pasata", Danilo Rakić, prilikom slijetanja uspio je da iskoči iz automobila, ali je zadobio teže povrede. Tijelo njegove saputnice, 25-godišnje Milice Kukić iz Laktaša pronađeno je jutros, kada su ronioci izvukli automobil iz vode.

- U mjestu Karanovac danas je pronađeno vozilo "pasat", u kome se nalazila ženska osoba, koja je prevezena na Novo groblje u Banjaluci, gdje će biti izvršena obdukcija nastradale - rekao je Miloš Brkić, načelnik Sektora policije banjalučkog Centra javne bezbjednosti .

Ronioci Buk-a i specijalne policije Republike Srpske, potragu su nastavili 30-ak kilometara uzvodno, na magistralnom putu Banjaluka - Јajce, na krivini s koje je u Vrbas sletjela "tojota". U vozilu su bili Željko Ostojić i Ninoslav Sović, koji su uspjeli da se spase, ali se za njihovim saputnikom, Mladenom Inđićem još traga.

Tragajući za "tojotom", ronioci su pronašli i treći automobil koji je juče završio u Vrbasu. U "škodi" se nalazi i jedno zasad neidentifikovano žensko tijelo.

Mještani Bočca kažu da je ovo bar deseta nesreća na ovom mjestu. Dodaju i da su nadležni saobraćajne znakove za opasnost postavljali noćas u deset časova, nakon što se nereća dogodila.

Uzorci nesreća još nisu utvrđeni. Dežurni okružni tužilac naredio je da se preduzmu istražne radnje, a tijela stradalih pošalju na obdukciju, da bi bile rasvijetljile okolnosti ovih saobraćajnih nesreća. 

 

Potraga za nestalim u Brbasu (foto: RTRS)