latinica  ћирилица
25/04/2016 |  11:34 | Autor: SRNA

Devet lica lakše povrijeđeno u sudaru dva automobila

Devet lica lakše je povrijeđeno u sudaru dva automobila na magistralnom putu Ustiprača-Višegrad, u mjestu Ljučevo, opština Rogatica.
Policija RS - Foto: RTRS
Policija RSFoto: RTRS

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila juče, učestvovali su automobil "golf 4", kojim je upravljalo lice čiji su inicijali R.N. iz Rogatice i "pasat", kojim je upravljala žena čiji su inicijali S.Č. sa Pala.

U "golfu" su bila tri saputnika, a u "pasatu" četiri, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Svi povrijeđeni prevezeni su u Univerzitetsku bolnicu Foča.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj, a tačan uzrok saobraćajne nezgode biće naknadno utvrđen.

Žena čiji su inicijali K.D. prijavila je juče policiji da je u stanu napao muškarac čiji su inicijali S.B, koji je potom polomio inventar.

Žena je prevezena u Dom zdravlja radi ukazivanja ljekarske pomoći, a policija je uhapsila S.V. u mjestu Bukovica, opština Foča.

Nakon privođenja u službene prostorije, alkotestiranjem je kod S.V. utvrđeno prisustvo 1,66 grama po kilogramu alkohola u organizmu.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim je konstatovano da je osumnjičeni polomio i oštetio četvora vrata, te pričinio materijalnu štetu od oko 700 KM.

U toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv osumnjičenog biti podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu Trebinje.

Pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo podnijeli su Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv lica čiji su inicijali V.Z. zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nesavjestan rad u službi.