latinica  ћирилица
25/04/2016 |  15:48 | Autor: TANЈUG

Simonović: Očekujem tešku finalnu seriju plej-ofa sa Megom

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović izjavio je danas da očekuje tešku finalnu seriju plej-ofa ABA lige protiv Mega Leksa, ali da se nada šampionskom prstenu, drugom uzastopnom za crveno-bijele, a njegovom prvom.
Marko Simonović (Foto: Tanjug) -
Marko Simonović (Foto: Tanjug)

"Mega je imala mnogo više prostora za odmor i pripremu. Riječ je o sjajnoj mladoj ekipi, koja ima odličnog trenera. Pokazali su tokom sezone da su odlični igrači, koji predstavljaju budućnost srpske košarke. Moramo da uđemo maksimalno jako u utakmicu, jer neće biti nimalo lako. Nema šale sa njima, jer oni znaju da igraju i kažnjavaju", rekao je Simonović za sajt ABA lige.

On je dodao da su crveno-bijeli uspjeli da se oporave poslije teških utakmica u Evroligi i da žele da na pravi način završe sezonu.

"Uspjeli smo donekle da se oporavimo, mada ima još nekih sitnih povreda. Iza nas je dobar period i bilo bi jako lijepo da sezonu privedemo kraju kako treba", zaključio je Simonović.

Prva utakmica finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Mega Leksa na programu je u četvrtak od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.