latinica  ћирилица
26/04/2016 |  07:49 ⇒ 08:42 | Autor: RTRS

Јutro hladno uz mraz, tokom dana sunčanije i toplije

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti jutro hladno uz mraz, tokom dana sunčanije i toplije a uveče se očekuje novo naoblačenje.
Mraz - Foto: RTRS
MrazFoto: RTRS

Јutro hladno uz slab mraz. Na istoku oblačno, a u ostalim predjelima pretežno vedro. Tokom dana pretežno sunčano i postepeno toplije vrijeme, na istoku će doći do razvedravanja uz sve više sunčanih perioda.

Krajem dana na jugu i zapadu postepeno naoblačenje a u noći i do sutra ujutru u ovim predjelima će ponegde početi slaba kiša. Duvaće slab i promjenljiv vjetar, na jugu ujutru umjerena bura, a tokom dana slab do umjeren jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura vazduha od 10°C do 17°C, u višim predjelima od 4°C.

PROGNOZA VREMENA ZA BANjALUKU ZA DANAS 26.04.2016.

Јutro hladno uz slab mraz i pretežno vedro. Tokom dana sunčano i postepeno toplije vrijeme. Uveče i u noći postepeno naoblačenje. Vjetar slab i promjenljiv, popodne umjeren jugozapadni. Najviša dnevna temperatura oko 16°C.

Temperatura u 8.00 časova: Bjelašnica minus deset, Čemerno minus pet, Sokolac i Han Pijesak minus tri, Gacko minus dva, Bugojno minus jedan, Novi Grad i Bihać nula, Sarajevo, Doboj, Prijedor i Foča jedan, Banjaluka, Gradiška, Tuzla, Zenica i Livno dva, Višegrad tri, Zvornik i Bileća četiri, Bijeljina pet, Neum sedam i Mostar deset stepeni Celzijusovih.