latinica  ћирилица
26/04/2016 |  13:34 | Autor: SRNA

GP BiH: Uhapšena četiri lica zbog raspisanih potraga

Policijski službenici Granične policije BiH uhapsili su četiri lica jer su za njima raspisane potrage, saopšteno je iz ove policijske organizacije.
Granična policija (Foto: Granična policija BiH) -
Granična policija (Foto: Granična policija BiH)

Službenici Јedinice granične policije Bijeljina uhapsili su na graničnom prelazu Popovi državljanina BiH čiji su inicijali M.G. /36/ jer ga je potraživao Osnovni sud sa Sokoca radi izdržavanja kazne zatvora.

M.G. je predat službenicima Sudske policije Bijeljina.

Na graničnom prelasku Gradiška, pripadnici Granične policije uhapsili su državljanina Slovenije M.L. /41/, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Doboju zbog krivičnog djela falsifikovanje isprave.

On je predat službenicima Sudske policije Banjaluka.

Službenici Јedinice granične policije Velika Kladuša uhapsili su državljanina BiH čiji su inicijali E.Š. /32/, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u tom gradu zbog krivičnog djela oštećenje tuđe stvari.

E. Š. je kontrolisan na ulasku u BiH na graničnom prelazu Velika Kladuša i predat je službenicima Sudske policije.

Na graničnom prelazu Orašje, na ulasku u BiH, uhapšen je državljanin Srbije čiji su inicijali M.E. /50/ jer je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Živinicama zbog teškog krivičnog djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

On je predat službenicima Sudske policije Odžak.