latinica  ћирилица
26/04/2016 |  17:00 | Autor: B92

DŽikić: Ne znam šta da očekujem od svoje ekipe (VIDEO)

Trener Partizana Aleksandar DŽikić rekao je poslije prijateljskog meča sa Metalcem da ne zna šta da očekuje od svoje ekipe.
Aleksandar DŽikić (FOTO: hrsport.net) -
Aleksandar DŽikić (FOTO: hrsport.net)

"Ništa, pojma nemam. Pauzirali smo dva mjeseca. Znao bih da si me u martu pitao, sad pojma nemam. Znam samo da smo željni utakmica", rekao je DŽikić, koji je prokomentarisao pobjedu u trening meču i dugu pauzu u prvenstvu.

“Igrali smo mi prije nekog vremena u Beogradu, tada je bilo ubjedljivije za nas, ali su oni bili bez novog igrača, Јevtović nije igrao. Uvijek bolje igraš kod kuće, malo publika, malo ovo, malo ono... Ovi svi moji su igrali i to je najvažnije, niko nije povrijeđen. Mi bolje i ne možemo da igramo – znate, kad dva mjeseca ne vidimo sudiju. Kako se to bješe zove? Pauza u... Da, pauza u prvenstvu se to zove", rekao je značajnim tonom trener crno-bijelih.

Na pitanje o zdravstvenom stanju igrača, prije svih Vilsona, Veličkovića i Đumića, DŽikić je odgovorio:

“Misliš kakva je situacija kad su oni na terenu ili kakva je situacija s povredama? Stabilna je – povrijeđeni su. "Otkud znam, ova dvojica će biti za... Kada jednog dana počne nastavak ove srpske lige. A Đumić vidjećemo, ne znam stvarno, on je generalno jedna momčina, pa se, pravo da vam kažem, plašim da ga pustim da ne uradi nešto na svoju štetu, on je sklon tome".