latinica  ћирилица
26/04/2016 |  18:42 | Autor: B92

Terzić: Sramotno je što smo kažnjeni sa tri meča bez publike

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da je sramotna odluka Disciplinske komisije FSS da kazni crveno-bijele sa tri utakmice bez publike.
Zvezdan Terzić         (Foto:StarSport) -
Zvezdan Terzić (Foto:StarSport)

Zbog toga crveno-bijeli neće moći pred navijačima da proslave osvajanje titule, koju još nisu zvanično potvrdili.

"Očigledno je da FSS želi rat sa Crvenom zvezdom. Tu konkretno mislim na Disciplinsku komisiju, čiji ljudi su marionete. Očigledno je da ne žele dobro Zvezdi, jer njihova namjera pokazuje da hoće da onemoguće proslavu na našem stadionu. Odluka je sramotna", rekao je Terzić Tanjugu.

Crveno-bijeli do kraja sezone neće imati pomoć navijača zbog incidenata na 151. vječitom derbiju, a ujedno će morati da plate 800.000 dinara.

"Zna se kolika je dogovornost Crvene zvezde u derbiju. Ovakav tretman Zvezda ima godinama unazad. Ne znam još da li ćemo se žaliti, sutra smo zakazli sjednicu Upravnog odbora i zauzeti stav", poručio je Terzić.

Prema njegovim riječima, mnogima smetaju dobri rezultati i moćna Crvena Zvezda, koja ide putem oporavka i povratka na staze stare slave.

"Ovakve udare očekujemo i u narednom periodu, ali ćemo ih izdržati i na kraju biti pobjednik", zaključio je generalni direktor crveno-bijelih.