latinica  ћирилица
27/04/2016 |  17:03 ⇒ 17:12 | Autor: RTRS

U četvrtak promjenljivo

U Republici Srpskoj u četvrtak ujutro biće umjereno i pretežno oblačno i bez mraza, ponegdje je moguća slaba kiša u sjevernim i sjeverozapadnim krajena, a u ostalim krajevima suvo.
 - Foto: RTRS
Foto: RTRS

Tokom dana promjenljivo oblačno vrijeme uz povremene sunčane intervale, a popodne i do večeri prolazno će biti i kratkotrajne kiše ili po koji pljusak. U noći jače naoblačenje sa kišom zahvatiće zapadne i sjeverozapadne krajeve i do jutra i narednog dana širi se na ostale predjele.

Vjetar u sjevernim krajevima uglavnom slab istočni i sjeveroistočni, a u ostalim krajevima slab do umjeren, južni i jugozapadni. Јutarnja temperatura vazduha od dva do osam stepeni Celzijusovih, na jugu Hercegovine oko 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura od 12 do 18 stepeni, na jugu do 20 stepeni.

PROGNOZA VREMENA ZA BANjALUKU 

Ujutro oblačnije i suvo, a potom umjereno oblačno uz sunčane intervale. Kasnije popodne uz promjenljivu oblačnost prolazno će biti kiše. Vjetar, slab istočni i sjeveroistočni. Јutarnja temperatura vazduha oko pet, a najviša dnevna do 18 stepeni.