latinica  ћирилица
27/04/2016 |  19:07 | Autor: RTS

Zvezda najavila žalbu na odluku FSS

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se zvaničnim saopštenjem u kojem osuđuje FSS za spriječavanje proslave titule prvaka države i najavio žalbu na kaznu od tri meča igranja pred praznim tribinama.
Crvena Zvezda - Foto: ilustracija
Crvena ZvezdaFoto: ilustracija

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda je održao sjednicu povodom odluke Disciplinske komisije FSS da taj klub kazni sa tri meča igranja bez prisustva publike na stadionu Rajko Mitić.

Јedinstven stav Upravnog odbora je da je odluka Disciplinske komisije apsolutno neprimjerena, sa čime se, kako se navodi, već složila cjelokupna zvezdaška i fudbalska javnost.

Crveno-bijeli smatraju da je ovim Fudbalski savez Srbije pokazao da ne želi dobro Crvenoj zvezdi, jer ju je ovom odlukom spriječio da proslavi zasluženu titulu sa svojim navijačima.

Upravni odbor je konstatovao da je FK Crvena zvezda preduzeo sve neophodne radnje da se utakmica odigra na visokom bezbjednosnom nivou. Nažalost, i pored svega preduzetog bili smo svjedoci nedopustivim događajima, koje je najtrofejniji srpski klub osudio i dodao da su već dugi niz godina poznati problemi bezbjednosti na stadionima, koji do sada nisu adekvatno riješeni.

Upravni odbor FK Crvena zvezda je donio odluku da će se klub u predviđenom roku žaliti i to čim dobije zvaničnu odluku o ovoj apsolutno neprimjerenoj kazni.