latinica  ћирилица
03/05/2016 |  08:02 ⇒ 16:38 | Autor: RTRS

LŠ: Bajern-Atletiko (VIDEO/RTRS od 20.45)

Fudbaleri Bajern Minhena večeras dočekuju Atletiko Madrid u revanš utakmici polufinala Lige Šampiona.
LŠ: Bajern - Atletiko Madrid (Ilustracija: RTRS) -
LŠ: Bajern - Atletiko Madrid (Ilustracija: RTRS)

Španski tim je u prvoj utakmici odigranoj prošle srijede slavio sa 1:0.

Utakmicu koja se od 20 časova i 45 minuta igra u Minhenu prenosiće RTRS. 

Madridski klub je prošle nedjelje slavio sa 1:0, a Bajern će pokušati da izbjegne da i treću godinu uzastopno bude eliminisan od strane nekog španskog kluba. Prošlog vikenda trener Bavaraca je odmarao nekolicinu igrača kada je Bajern remizirao sa Menhengladbahom i propustio priliku da osvoji titulu u Bundesligi. Sada je zadatak probiti odbranu, koja je ove sezone Lige šampiona čak osam puta sačuvala svoju mrežu.

- Znam kako moramo odigrati večeras. Znamo da Atletiko na ovoj utakmici ima prednost. Vidjećemo kako će oni igrati, da li će napadati ili će se braniti. Mi ćemo napasti od prvog minuta, želimo rani gol - rekao je fudbaler Bajerna, Havi Martinez.

Ekipu je odmarao i Dijego Simeone. Prošlog vikenda Atletiko je pobijedio Rajo Valjekano i nastavio šamionsku trku sa Barselonom i Realom. Ako je Bajern prošle sedmice imao veliki problem da probije odbranu Atletika, sada će imati još veći, jer se u tim vraća Dijego Godin.

- Imamo sjajnu sezonu i igramo onako kako želimo. U Minhenu nikada nije lako igrati, ali mi ćemo pokušati. Da bi igrali u finalu moramo pobijediti najveće timove, a Bajern je jedan od njih - rekao je Gabi.

Duel najboljeg napada i najbolje odbrane ovogodišnje Lige šampiona gledajte na programu RTRS nakon uvodne emisije koja počinje nakon Dnevnika 2.