latinica  ћирилица
06/05/2016 |  10:23 | Autor: TANЈUG

Klop: Zaslužili smo da se borimo za trofej

Menadžer Liverpula Јirgen Klop bio je oduševljen poslije plasmana u finale Lige Evrope i poručio da je njegov tim zaslužio da se bori za trofej ove sezone.
Јirgen Klop - Foto: Beta/AP
Јirgen KlopFoto: Beta/AP

Liverpul je sinoć u revanšu na Enfildu nadoknadio gol minusa i savladao Viljareal 3:0, čime je dobio šansu da četvrti put osvoji pehar drugog po redu evropskog takmičenja.

"Odigrali smo iznad mojih očekivanja, nemam prave riječi da opišem ovu partiju. Bilo je sjajno gledati ovakav meč, biti dio njega, čak i prije utakmice kada su nas pozdravili navijača. Ostvarili smo cilj i mislim da smo sve ovo zaslužili", rekao je Klop poslije utakmice.

On je pohvalio partiju Staridža, strijelca drugog i najzaslužnijeg za prvi gol kada je Sorijano ubacio loptu u svoju mrežu.

"Staridž je bio odličan. On je nevjerovatan kada je spreman i potreban nam je ovakav stalno. Znam njegov kvalitet i na šta je sve spreman", dodao je Klop.

Rival Liverpulu u finalu, 18. maja u Bazelu, biće Sevilja koja je eliminisala Šahthor ukupnim rezultatom 5:3.

"Sevilja ima snažan tim. Daćemo sve od sebe kako bismo donijeli trofej u naš fantastičan klub", poručio je njemački stručnjak.