latinica  ћирилица
25/05/2016 |  16:57 | Autor: SRNA

Sutra sunčano

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti sunčano uz mali razvoj oblačnosti i toplije, te jutarnju temperaturu vazduha od sedam do 13, a dnevnu do 26 stepeni Celzijusovih, saopštili su meteorolozi.
 - Foto: SRNA
Foto: SRNA

U Republici Srpskoj ujutro i prijepodne biće malo do umjereno oblačno, a lokalno u kotlinama s maglom. Uslova za rijetke poslijepodnevne pljuskove biće dijelom u Krajini, na istoku u sarajevsko-romanijskoj regiji i u srednjem Podrinju.

Vjetar će biti slab do umjeren sjeverozapadni, u Semberiji, donjem Podrinju i sarajevsko-romanijskoj regiji pojačan zapadni i sjeverozapadni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Čemerno 13, Han Pijesak 14, Sokolac, Gacko i Kalinovik 16, Nevesinje 17, Bugojno, Srebrenica, Rudo i Višegrad 18, Bileća, Drinić, Zvornik, Trebinje i Sarajevo 19, Tuzla, Zenica i Šipovo 20, Mrkonjić Grad, Foča, Ribnik i Livno 21, Bijeljina, Bihać, Trebinje i Krupa na Uni 22, Doboj, Mostar i Srbac 23, Banjaluka, Novi Grad i Prijedor 24 stepena Celzijusova.