latinica  ћирилица
27/05/2016 |  13:06 | Autor: RTS

Stojković, Rajković i Marković sa reprezentacijom

Fudbalskoj reprezentaciji Srbije, koja se priprema za prijateljsku utakmicu protiv Izraela, priključili su se golmani Vladimir Stojković i Predrag Rajković, kao i Lazar Marković, saopštio je Fudbalski savez Srbije.
Fudbalski savez Srbije - Foto: RTS
Fudbalski savez SrbijeFoto: RTS

Poslije pobjede nad Kiprom (2:1) u Užicu, selektor Slavoljub Muslin dao je slobodan dan reprezentativcima, nakon čega "orlovi" nastavljaju pripreme za drugu provjeru, 31. maja u Novom Sadu, kada će im rival biti selekcija Izraela.

Ekipu su, u dogovoru s Muslinom, napustili Nemanja Matić i Nemanja Maksimović – prvi zbog potrebe da nastavi sa liječenjem kako bi u potpunosti sanirao povredu, a drugi zbog klupskih obaveza u šampionatu Kazahstana.

Reprezentaciji su se, s druge strane, priključili golmani Vladimir Stojković i Predrag Rajković, koji su bili odsutni zbog obaveza u meču finala Kupa Izraela, koji je pripao Stojkovićevom Makabiju iz Haife (1:0).

Selektoru Muslinu javio se i Lazar Marković, koji je bio učesnik finala turskog Kupa sa Fenerbahčeom (poražen od Galatasaraja 0:1).