latinica  ћирилица
22/06/2016 |  21:07 ⇒ 22:24 | Autor: RTRS

Petrović: Đurđević predsjednik GO SNSD Doboj

Vlado Đurđević ostaje predsjednik dobojskog SNSD-a, rekao je večeras nakon razgovora sa predstavnicima mjesnih odbora i članovima gradskog odbora SNSD u Doboju, generalni sekretar ove stranke Luka Petrović.
Vlado Đurđević, SNSD - Foto: SRNA
Vlado Đurđević, SNSDFoto: SRNA

Petrtović je istakao da spekulacije o lošem stanju dobojskog Gradskog odbora SNSD-a koristi tzv. Savez za promjene u želji da okrnji autoritet ljudi koji vode ovaj odbor, u čemu neće uspjeti. Đurđevićevu kandidaturu za gradonačelnika uskoro bi mogli da potvrde organi stranke i gradskog odbora. U narednih nekoliko dana biće poznata i kompletirana i odbornička lista ove stranke za predstojeće lokalne izbore.

- Vlado Đurđević je predsjednik Gradskog odbora i nema riječi o ostavci. Kao i u svakoj partiji, postoje različita mišljenja i to uopšte nije tako alarmantno kako su to neki mediji prenijeli. Lično sam želio da se upoznam sa stanjem u mjesnim odborima i kako je ovdje organizovan Gradski odbor i uvidio sam da postoji volja i želja za dobrim rezultatima - naveo je Petrović.

Đurđević je rekao da ne može biti nikakvih podjela u Gradskom odboru, te da su uz posredovanje generalnog sekretara napravili korak naprijed kako bi se vrlo brzo okrenuli stranačkim aktivnostima.

Petrović je rekao da će ubrzo biti poznata i konačna lista kandidata ovog saveza za odbornike u lokalnoj skupštini i za gradonačelnika Doboja, a to će, kako kaže, potvrditi predstavnici lokalnih mjesnih odbora i rejona ove partije.

Dobro je, kažu u SNSD-u, što različita mišljenja dovede do kvalitetnih rješenja i što su pokazali odgovornost za stanje u stranci. Do kraja sedmice trebalo bi da bude formiran i Izborni štab u Doboju.

Danijel Gajić, portparol GO SNSD u Doboju, kaže da se svi članovi u ovom savezu ponašaju odgovorno i da im je osnovni cilj pobjeda na predstojećim lokalnim izborima.

RTRS/SRNA