latinica  ћирилица
20/07/2016 |  20:17 | Autor: TANЈUG

Kuzmić: Radujem se atmosferi koju prave navijači Zvezde

Novi košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić istakao je da je dolazak u redove srpskog i regionalnog šampiona veliki izazov za njega i dodao da se raduje atmosferi koju prave navijaci crveno-bijelih.
Ognjen Kuzmić (Foto: alchetron.com) -
Ognjen Kuzmić (Foto: alchetron.com)

"Dolazak u Crvenu zvezdu je pravi potez za mene, poslije svega što sam prošao u karijeri. Očekujem da će biti dobro i za klub i za mene, da ćemo praviti dobre rezultate, ali i da ću pružati dobre igre u crveno-bijelom dresu i napredovati kao igrač", izjavio je Kuzmić za klupski sajt.

On je dodao da se raduje atmosferi u kojoj Zvezda igra utakmice, bez obzira na to što će sezona biti veoma naporna.

"Biće veliki izazov za mene i za cijelu ekipu. Prvi put ću odigrati ovoliki broj utakmica, koliko sam računao 80 minimum, ali sa druge strane, izazov je igrati za Zvezdu u ambijentu koji sam osjetio prošle sezone kada sam dolazio sa Panatinaikosom. Biću spreman".

Kuzmić, koji je potpisao trogodišnji ugovor, svjestan je da su očekivanja navijača velika.

"Zna se šta nosi igranje u Crvenoj zvezdi, klubu koji je najveći, ne samo u Srbiji, nego u cijelom regionu. Navijačima samo želim da poručim da vjeruju u mene, da me podržavaju, a ja vjerujem da mogu da pomognem timu da zajednički ostvarimo ciljeve. Na meni je da se velikim radom, kao što sam i do sada radio u karijeri, izborim za svoje mjesto i minute", zaključio je Kuzmić.