latinica  ћирилица
31/07/2016 |  12:49 | Autor: SRNA

Vulin: Hrvatska potonula u ludilo iz koga nije u stanju da se otrgne

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da podizanje spomenika ozloglašenom, osuđenom teroristi i ubici Miri Barešiću govori da je Hrvatska potonula u ludilo iz koga nije u stanju da se otrgne.
Aleksandar Vulin - Foto: Screenshot
Aleksandar VulinFoto: Screenshot

"Rehabilitacija ustaškog vikara Alojzija Stepnica, oslobađanje ratnog zločinca, podizanje spomenika teroristi govori da Hrvatska nema snage da se otgne od fašizma i da se na bilo koji način suprostavi idologiji ustaštva", rekao je Vulin.

Vulin je napomenuo da se cijeli svijet bori protiv terorista i fašizma, a da se za to vrijeme u Hrvatskoj dižu spomenici teroristima i vrši rehabiltacija fašista.

On je upitao za kakve se to vrijednosti zalaže EU, ako je jednoj zemlji u toj uniji dozvoljeno da diže spomenik teroristima, prenose beogradski mediji.

Vulin je ukazao i da je Hrvatska jedina zemlja na svijetu u kojoj antifašisti moraju da se kriju od fašista, u kojoj se dižu spomenici teroristima, i jedina zemlja na svijetu koja proslavlja protjerivanje 250.000 svojih stanovnika.