latinica  ћирилица
20/08/2016 |  14:50 | Autor: SRNA

Đurđević uvjeren u spregu pravosuđa i gradonačelnika Mićića

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Dragan Đurđević izjavio je da je uvjeren da je krivična prijava protiv njega pisana u sjedištu Osnovnog ili Okružnog suda u Bijeljini, a ne u Gradskoj upravi, te istakao da je više nego očigledno da postoji sprega ljudi iz pravosudnih organa i gradonačelnika Miće Mićića.
Dragan Đurđević - Foto: SRNA
Dragan ĐurđevićFoto: SRNA

"Sve krivične prijave do sada su pisane ćirilicom, a najnovija latinicom, pismom koje koriste advokati i sudije. Očigledno je da je gradonačelnik u posao upregao nekog iz Osnovnog ili Okružnog suda", rekao je Đurđević na konferenciji za novinare.

Đurđević je istakao da se ne plaši prijave Mićića i pozvao gradonačelnika da se ne krije iza svoje funkcije, nego da lično podnose krivičnu prijavu protiv njega.

"Povodom ovog oglasiće se i Ministarstvo uprave i lokalne samouprave, koje će se izjasniti o navedenom slučaju", naglasio je Đurđević.

Đurđević je rekao i da Mićić nije demantovao, nego potvrdio da se bez građevinske dozvole gradi Spomen-soba u sklopu Muzeja u Bijeljini, te da u posljednje vrijeme postoji dosta objekata koji ne mogu da se legalizuju.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić najavio je juče na konferenciji za novinare krivičnu prijavu protiv predsjednika Skupštine grada Dragana Đurđevića.