latinica  ћирилица
20/08/2016 |  19:47 ⇒ 19:50 | Autor: SRNA

Dodik čestitao olimpijsku bronzu košarkašicama Srbije

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je, u ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime, čestitku ženskoj košarkaškoj reprezentaciji Srbije povodom osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Riju.

"Uspjehom koji ste postigli na ovom takmičenju pokazali ste da je vaše mjesto, sasvim zasluženo, među najboljima na svijetu i da na najbolji mogući način predstavljate svoj narod i svoju državu", navodi se u Dodikovoj čestitki.

Predsjednik Srpske naglašava da je veliki uspjeh koji su postigle košarkašice Srbije osvajanjem bronzane medalje obradovao sve ljubitelje sporta u Republici Srpskoj, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

"Sa najboljim željama za mnogo uspjeha u daljim takmičenjima, uvjeren sam da ćete nastaviti postizati zapažene rezultate i da ćemo se zajedno radovati vašim pobjedama", navedeno je u čestitki predsjednika Republike Srpske.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Riju pobijedivši u borbi za treće mjesto selekciju Francuske.