latinica  ћирилица
21/08/2016 |  13:33 ⇒ 13:59 | Autor: SRNA

Bijeljina: Mladi SNSD u akciji pomoći azilu za pse

U organizaciji Gradskog odbora Mladih socijaldemokrata Bijeljine danas je u Gradskom parku u ovom gradu održana akcija pod nazivom "Pet frendli dej", s ciljem ukazivanja na problem nedostatka brige o nezbrinutim životinjama, njihovog boravka u neuslovnom bijeljinskom azilu, kao i nedostatak hrane za njih.
Bijeljina:- MSD - akcija pod nazivom  !Pet frendli dej" - Foto: SRNA
Bijeljina:- MSD - akcija pod nazivom !Pet frendli dej"Foto: SRNA

Akcijom se ovo pitanje pokušava vratiti u žižu javnosti, da bi se, uz širu podršku društvene zajednice i svih njenih struktura, ovaj problem riješio na duži vremenski period, kažu mladi socijaldemokrati.

U okviru akcije, MSD je oranizovao besplatno savjetovanje veterinara, dijelio poklone kućnim ljubimcima i donirao određenu količinu hrane bijeljinskom azilu.

"Želja nam je da pokažemo i našim starijim kolegama kako bi politika trebalo da funkcioniše, s obzirom da smo sopstvenim resursima, što ljudskim što materijalnim, organizovali nešto što je za opšte dobro", rekao je Srni jedan od organizatora akcije Darko Šerfezi.

On je dodao da su mladi socijaldemokrati koji imaju svoje pse ukazali na ovaj problem i pokrenuli inicijativu, a da je, nakon sagledavanja važnosti problema, uslijedila i današnja akcija.