latinica  ћирилица
22/08/2016 |  22:14 | Autor: SRNA

Podgorica: Zbog imovine pucao na rođake

Zoran Boljević /61/ iz Podgorice uhapšen je danas popodne jer je u podgoričkom naselju Gornja Gorica pucao u svoje rođake Aleksu /57/ i Slavka Boljevića /86/ i teže ih povrijedio, saopštila je crnogorska policija.
Podgorica - Foto: RTS
PodgoricaFoto: RTS

Policija navodi da su Aleksa i Slavko teže povrijeđeni i životno ugroženi, te da se pucnjava dogodila u 17.30 časova u Nikšićkoj ulici.

Povod za pucnjavu, navodno, je bila svađa oko imovinskog spora.

U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Nikšić - Šavnik, u mjestu Јasenovo Polje, povrijeđeni su državljani Srbije Gordana Јagnić /40/, te Petar /63/ i Milena Јeftić /63/, svi iz Rume, a vozač automobila Dalibor Јagnić /42/ prošao je bez povreda.

Nezgoda se dogodila kada je Dalibor Јagnić, koji je upravljao automobilom "reno megan", izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu kolovoznu traku i sletio u jarak dug tridesetak metara, saopštila je policija.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja izvukli su iz polusmrskanog automobila putnike koji su prevezeni u Opštu bolnicu u Nikšiću. Oni su, nakon ukazane pomoći, pušteni na kućno liječenje.