latinica  ћирилица
23/08/2016 |  14:38 ⇒ 14:40 | Autor: RTRS

Maksimović razgovarao sa otpravnicom poslova u Norveškoj ambasadi

Zlatko Maksimović kandidat Pokreta Uspješna Srpska za gradonačelnika Bijeljine razgovarao je danas sa Anom Havnor otpravnicom poslova u Norveškoj ambasadi o političkom stanju u Bijeljini i o razlozima nastajanja Pokreta Uspješna Srpska.
Bijeljina - Uspješna Srpska - Foto: RTRS
Bijeljina - Uspješna SrpskaFoto: RTRS

Maksimović je istakao da su Havnorovu prvenstveno interesovali razlozi nastajanja Pokreta Uspješna Srpska i koliko je snažna ta nova politička partija. Dodao je da je otpravnica poslova u Norveškoj ambasadi upoznata sa situacijom u Bijeljini i u BiH, i da je postojao visok stepen saglasnosti o pitanjima o kojima su razgovarali.

Upitan o razlozima sve češćih posjeta ambasadora i zamjenika ambasadora Bijeljini i koliko to ima značaja za ovaj grad, Maksimović je rekao da je Dom zdravlja imao velike koristi od amabasadora u BiH.

- Nakon posjete švajcarskog amabasadora dobili smo auto i kompjutere, ali i kontinuirana predavanja i edukaciju u Domu zdravlja koja je trajala godinu dana. Imali smo donacije i iz drugih zemalja, a uskoro očekujemo i veliku pomoć iz Rusije, rekao je Maksimović.