latinica  ћирилица
24/08/2016 |  15:58 | Autor: SRNA

Borenović u Drvaru: Podršku za Branku Sabljić

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović zatražio je od ostalih stranaka Saveza za promjene podršku kandidatu PDP-a za načelnika Drvara na predstojećim izborima Branku Sabljiću.
Branislav Borenović - Foto: RTRS
Branislav BorenovićFoto: RTRS

Borenović je danas u Drvaru rekao da PDP sa svojim kandidatima za načelnika i odbornike na lokalnim izborima u toj opštini pokazuje da je ovoj stranci stalo do Srba koji žive u Federaciji BiH.

"U Drvaru većinski živi srpski narod i na ovaj način želimo da pokažemo našu želju da i u ovoj opštini budemo važan politički faktor. Želimo da pomognemo Srbima u Drvaru da bolje žive", izjavio je Borenović nakon razgovora sa kandidatima PDP-a za predstojeće izbore.

On je dodao da su na listi PDP-a za Drvar kvalitetni, časni i pošteni ljudi koji su spremni da se i u toj opštini "suprotstave radnjama koje su diskutabilne".

Lider PDP-a je naglasio da će mnogi kandidati imati šansu da se prvi put oprobaju u političkom životu, te da doprinesu razvoju sredine u kojoj žive i pokažu koliko im je stalo do Drvara.