latinica  ћирилица
25/08/2016 |  18:34 ⇒ 20:11 | Autor: SRNA

Dodik u Vlasenici: Pobjeda SNSD-a na izborima pokrenuće opštinu (VIDEO)

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da će pobjeda SNSD-a u Vlasenici na predstojećim lokalnim izborima pokrenuti ovu opštinu, kojoj je potreban novi načelnik.
Konvencija SNSD-a u Vlasenici - Foto: SRNA
Konvencija SNSD-a u VlaseniciFoto: SRNA

"Lokalna vlast je potpuno sunovratila perspektivu ove opštine. Ostali su da žive projekti koje smo mi uradili prije četiri i više godina", rekao je Dodik u Vlasenici, gdje prisustvuje konvenciji SNSD-a.

Dodik je naveo da činjenica da i ne poznaje aktuelnog načelnika Vlasenice govori o tome da on nije ni znao ni da dođe u Banjaluku da traži projekte.

"Riječ je o jednoj strukturi koja je potpuno neuspješna. Vlasenici treba novo lice - a to je Mićo Kraljević. On ima moju i podršku SNSD-a i njegova pobjeda na izborima će pokrenuti Vlasenicu", rekao je Dodik.

On je dodao da je SNSD ranijih godina, odnosno 2008. uspio da pokrene ovu opštinu u kojoj je urađeno mnogo toga - od vodovoda do rekonstrukcije škola i izgradnje fakulteta, što danas daje smisao ovom gradu.

"Da toga nije bilo možete misliti koliko bi ovo bilo zapušteno", rekao je Dodik.

Dodik, koji je i predsjednik Republike Srpske, pozvao je sve građane da 25. septembra izađu na referendum o Danu Republike, slušaju upute rukovodstva Srpske i glasaju.

"Oni na taj način treba da se identifikuju sa našim pravima. Moraju da razumiju da je ovo jedan od važnijih datuma koji će biti zapisan u istoriji i taj datum ne mogu da nam ospore. Moraćemo svi da izađemo i glasamo za to da Dan Republike i dan državnosti Republike Srpske bude 9. januar", rekao je Dodik.