latinica  ћирилица
26/08/2016 |  12:48 ⇒ 14:09 | Autor: RTRS

Šamac: SNSD, DNS, SP i Tovirac podržali Kojića

U Šamcu je danas potpisan koalicioni sporazum za podršku kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Živanu Kojiću.
Šamac - koalicioni sporazum - Foto: RTRS
Šamac - koalicioni sporazumFoto: RTRS

Sporazum su potpisali predsjednici opštinskih odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata, Demokratskog narodnog saveza, Socijalističke partije i Nezavisne stranke dr Mihajlo Tovirac.

Kojić je izrazio uvjerenje u sigurnu pobjedu SNSD-a na predstojećim oktobarskim izborima, temeljeći to na pozitivnim rezultatima rada aktuelne vlasti i kvalitetnom izbornom programu koji se zasniva na razvoju privrede i poljoprivrede i zapošljavanju.

Šamac - koalicioni sporazum

- Nastavićemo kontunuitet razvoja i jačanja naše opštine, da Šamac bude jak i snažan. Ova koalicija to može i pokazaće to pobjedom na izborima - rekao je Kojić.

Predsjednik opštinskog odbora SNSD Predrag Marinković rekao je da je prioritet koalicije SNSD-DNS-SP rad u interesu građana i da su pristupanjem Nezavisne stranke dodatno ojačani i da spremno ulaze u izbornu trku.

Predsjednik Nezavisne stranke Mihajlo Tovirac je izrazio uvjerenost u pobjedu zajedničkog kandidata za načelnika opštine Živana Kojića, budući da se radi, kako je rekao, o čestitom domaćinu, dobrom privredniku i čovjeku od riječi.

Svaka od članica koalicije na izbore izlazi sa vlastitim odborničkim listama za Skupštinu opštine Šamac.