latinica  ћирилица
27/08/2016 |  14:13 | Autor: SRNA

Ujedinjena Srpska: Stalno nastojanje nanošenja zla Srpskoj

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je da drugostepena odluka Suda BiH prema kojoj se vojna imovina u Han Pijesku knjiži na imovinu BiH predstavlja stalno nastojanje da se Republici Srpskoj nešto otme, da se napravi manjom, da joj se učini neko zlo.
Nenad Stevandić - Foto: RTRS
Nenad StevandićFoto: RTRS

"Paradoks je što od tog činjenja zla Srpskoj niko neće imati korist, čak ni oni koji to rade jer i oni će imati štete. Mi smo primjer kako ne štetimo Federaciji BiH. Time se ponosimo i zato će Srpska trajati duže od onih koji je napadaju", rekao je Stevandić u Banjaluci.

On je istakao da je Ujedinjena Srpska otvorila danas rejonsku kancelariju u banjalučkoj Mjesnoj zajednici Lazarevo, dodajući da je to jedna od pet kancelarija u Banjaluci, osim centrale.

Stevandić je rekao da je ova stranka za svaki dio grada napravila odgovarajući program razvoja tog područja, kao i biltene za sva naselja na područiju Banjaluke.

"Na svakom centimetru Banjaluke Ujedinjena Srpska imaće spisak problema i objaviti materijale vezane za svaku mjesnu zajednicu posebno", naveo je Stevandić.