latinica  ћирилица
14/09/2016 |  18:42 | Autor: RTRS

Banjaluka: Poznati učesnici četvrtfinala teniskog turnira

Na teniskom turniru Banjaluka čelendžer 2016 odigrana su četiri meča drugog kola, a plasman u četvrtfinale izborili su Britanac Aljaž Bedene, i tri češka tenisera Vaslav Šafranek, Јan Šatrali i Adam Pavlašek.
Čelendžer "Banjaluka 2016" - Foto: RTRS
Čelendžer "Banjaluka 2016"Foto: RTRS

Drugu pobjedu i plasman u četvrtfinale banjalučkog čelendžera izborio je Slovenac sa britanskim pasošem Aljaž Bedene. Treći nosilac turnira savladao je Austrijanca Denisa Novaka u dva seta sa 6:4, 6:2.

Za plasman u polufinale Bedene će se boriti protiv Čeha Vaslava Šafraneka koji je u drugom kolu slavio protiv španskog tenisera Rubena Ramireza Hidalga 7:6, 6:4.

U četvrtfinalu ćemo gledati i duel čeških tenisera Јana Šatrala i Adama Pavlašeka. Šatral je pobijedio Adrijana Ungura iz Rumunije sa dva puta po 6:4, dok je Pavlašek nakon tri odigrana seta slavio protiv Austrijanca Lenija Hampela, bilo je 6:3, 6:7, 6:2.

Banjalučka publika iščekuje srpski duel Lasla Đerea i Miljana Zekića u drugom kolu koji će odlučiti još jednog četvrtfinalistu.

Svi četvrtfinalni mečevi na rasporedu su u petak. Za subotu su zakazana polufinala,koja će prenositi naša televizija kao i finale koje će se igrati u nedjelju.