latinica  ћирилица
22/09/2016 |  16:02 | Autor: RTS

Radonjić: Turnir na Kritu test za novu sezonu

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegova ekipa pripremni turnir na Kritu iskoristiti da provjeri stepen pripremljenosti ekipe uoči početka nove sezone.
Dejan Radonjić (Foto: MN Press) -
Dejan Radonjić (Foto: MN Press)

"Putujemo u Grčku na završnu fazu priprema. Za ovaj period smo i planirali najjače utakmice sa izuzetno kvalitetnim timovima iz ove sezone vrlo jake Evrolige. Prvu utakmicu igramo sa Olimpijakosom u petak, ali će nam turnir na Kritu donijeti dvije odlične provjere, kroz koje ćemo vidjeti naš stepen pripremljenosti i to u svim aspektima, kako bismo imali jasnu sliku gdje smo", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde otputovali su na Krit, gdje ih u naredna tri dana očekuje pripremni turnir na kom učestvuju Olimpijakos, Efes i Hapoel iz Јerusalima. Crveno-bijeli će sezonu zvanično početi narednog petka na svom terenu protiv MZT-a iz Skoplja.

"Poslije Krita imaćemo još nekoliko dana do početka takmičarske sezone, i trudićemo se da maksimalno iskoristimo i taj kratak period na najbolji mogući način do utakmice sa MZT-om u Beogradu", rekao je Radonjić.

Zvezda će u polufinalu turnira na Kritu igrati protiv Olimpijakosa. Taj meč je na programu u petak od 19.30.

U drugom polufinalu sastaće se Efes i Hapoel, a taj meč igraće se od 17.00.

Meč za treće mjesto igraće se u nedjelju od 17.00, utakmica za prvo mjesto na prvom međunarodnom turniru "Iraklion 2016" igraće se od 19.30.