latinica  ћирилица
30/09/2016 |  22:08 | Autor: RTRS

Radonjić: Pojačanja neće brzo stići

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan pobjedom i igrom protiv MZT-a na početku takmičenja u Јadranskoj ligi, ali je rekao da tim mora još da radi i da se popravlja.
Dejan Radonjić (Foto: cdm.me) -
Dejan Radonjić (Foto: cdm.me)

- Ovo je jako dobar početak sezone i najbitnije je da smo pobijedili na početku. Zadovoljan sam igrom protiv jedne jako dobre ekipe MZT-a, ali nemamo vremena da razmišljamo o ovome, jer treba da se okrenemo Cedeviti, koja je već u ponedjeljak - rekao je Radonjić novinarima poslije meča.

Zvezda je danas pobijedila MZT sa 91:69 u prvom kolu Јadranske lige.

- Odigrali smo utakmicu sa izuzetnom odgovornošću, pogotovo u odbrani, što me izuzetno raduje. Naravno, ima i elemenata koje treba popraviti u igri, ali vrijeme je pred nama i to ćemo postepeno raditi. Hvala publici na podršci, ali samo želim da istaknem da smo u specifičnoj situaciji, tako da nam je ta podrška izuzetno značajna i potrebna u svakom trenutku - rekao je Radonjić.

Trener Zvezde odgovorio je novinarima da pojačanja neće brzo stići.

- Ne nazire se dovođenje igrača u skorije vrijeme, ali je bitno što prije dovesti centra zbog skorog početka takmičenja u Јadranskoj ligi - rekao je Radonjić.

Trener MZT-a Emil Rajković nije bio zadovoljan nastupom svog tima.

- Ne mogu da budem zadovoljan ni rezultatom ni igrom. Primetno je bilo da nam je nedostajao Đorđe Drenovac, koji je u pripremnom periodu bio jedan od naših najboljih igrača. Zvezda je pokazala kakav kvalitet posjeduje. Čestitam im na ovoj pobjedi - rekao je Rajković.

Trener MZT-a demantovao je navode iz medija da tim cilja četvrto mjesto, rekavši da ekipa želi da završi u gornjem dijelu tabele.

- Naš cilj je da budemo u gornjem dijelu tabele, peti-šesti-sedmi. Završni turnir bi bilo nešto nevjerovatno - rekao je Rajković.

Izvor: BETA