latinica  ћирилица
15/10/2016 |  16:28 | Autor: RTRS

Stefanović: Biće još hapšenja zbog ubistva vođe navijača

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio danas da djelovanje policije u rasvjetljavanju ubistva vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića ide u dobrom pravcu, te da uskoro očekuje hapšenje još osoba povezanih s tim ubistvom.
Nebojša Stefanović - Foto: TANЈUG
Nebojša StefanovićFoto: TANЈUG

"Ovo je dio veće priče i nije u svemu učestvovala samo jedna mafijaška organizacija. Naš rad ide dobrim putem i ja ne bih tu ništa više dodavao, kako ne bih ugrozio i rad i osobe koje se time bave", izjavio je Stefanović.

On je tokom posjete Policijskoj upravi u Leskovcu naveo da se broj ubistava smanjuje u odnosu na prije deset godina ali da će policija raditi na tome da poveća bezbjednost građana.

"Prošle godine smo imali 91 ubistvo a ove 75 i verujem da će do kraja godine taj broj biti manji u odnosu na prošlu godinu. Naravno mi nećemo sa tim da se pomirimo i zato ćemo nastaviti da radimi još više preventivno", naglasio je ministar.

Stefanović je tokom posjete Leskovcu obišao Policijsku upravu gdej je nakon razgovora sa načelnikom policije Tomislavom Ilićem i gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem, ocijenio da je stanje bezbjednosti u tom gradu jako dobro.

Razgovarao je i s građanima Leskovca, a nakon toga prisustvovaće u centru grada akciji "Policajac u zajednici", čiji je cilj da približi policiju građanima i da ojača povjerenje.

Izvor: Tanjug