latinica  ћирилица
19/10/2016 |  20:18 ⇒ 20:23 | Autor: RTRS

Murinjo: Vrijeme da se Mhitarjan pokaže

Henrih Mhitarjan je stigao proteklog ljeta kao pojačanje u Mančester Јunajted, a menadžer Žoze Murinjo očekuje da se konačno pokaže.
 - Foto: RTS
Foto: RTS

Јermen je razočarao u prva dva mjeseca na Old Trafordu, a zbog povremenih povreda nije igrao od poraza od Sitija 10. septembra.

Iako je bio spreman, nije bio u timu na gostovanju protiv Liverpula na Enfildu u ponedjeljak, ali bi u četvrtak mogao da bude u startno postavi protiv Fenerbahčea u Ligi Evrope.

"Bio je dugo povrijeđen, više nije, trenira sa timom bez ograničenja. Ne mogu da potvrdim da će igrati, ali je spreman da konačno pokaže šta može", rekao je Murinjo.

Fener stiže na Old Traford u teškom trenutku za "Crvene đavole", svega tri dana poslije Liverpula, a tri pred još jedan veliki izazov u Premijer ligi protiv Čelsija.

"Igramo protiv tima koji ima šansu da pobjedi ako ne budemo bili dobri, ako ne budemo stvarali šanse, protiv tima koji zna šta nas čeka za vikend u PL", istakao je Portugalac.

Murinjo nije želio da otkrije tim koji će izvijesti na startu meča, osim da će u postavi sigurno biti lijevi bek Luk Šo, te da je Vejn Runi u dobrom raspoloženju bez obzira da li će igrati ili ne.

Izvor: B92