latinica  ћирилица
27/11/2016 |  16:41 | Autor: RTRS

Radonjić: Očekujem veliku borbu sa Olimpijom

Trener košarkaša Crvene zvede Dejan Radonjić izjavio je danas da očekuje dobru utakmicu i veliku borbu protiv Olimpije u Ljubljani, ali da se nada 11. pobjedi od starta ABA lige.

"Očekuje nas još jedan meč u regionalnom takmičenju sa ekipom koja mnogo bolje igre od trenutnog položaja na tabeli. Ekipa Olimpije je savladala Ulm u Evrokupu, nakon toga su slavili i u domaćem prvenstvu i u dobroj formi i raspoloženju dočekuju naš duel. Izgubili su nekoliko utakmica u ABA ligi u neizvjesnim završnicama, da su ih riješili u svoju korist imali bi značajno bolji plasman na tabeli. Naš zadatak je da nametnemo svoj ritam, da protivniku ne dozvolimo dobar šut, jer su u tom segmentu vrlo kvalitetni, takođe i poene iz tranzicije i tako dođemo do povoljnog rezultata", rekao je Radonjić za klupski sajt.

I jedan od najiskusnijih u timu crveno-bijelih Milko Bjelica takođe očekuje dobar meč u Ljubljani.

"Ekipa Olimpije ima dobar sastav i jasno je da nas ne očekuje lak posao. Međutim, zna se koji nam je cilj, ali moramo da odgovorimo sa velikom energijom, da odigramo dobro u odbrani što je naš zaštitni znak. Neće biti laka utakmica, ali želimo nove bodove kojima bismo ostali usamljeni na vrhu tabele", poručio je Bjelica.

Utakmica 11. kola ABA lige između Olimpije i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati u dvorani Stožice.

Izvor: Tanjug