latinica  ћирилица
28/11/2016 |  08:08 | Autor: RTRS

Radonjić: Očekuje nas težak meč u Ljubljani

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da njegovu ekipu danas očekuje još jedan meč u regionalnom takmičenju sa ekipom koja mnogo bolje igre od trenutnog položaja na tabeli.

 "Ekipa Olimpije je savladala Ulm u Evrokupu, nakon toga su slavili i u domaćem prvenstvu i očigledno u dobroj formi i raspoloženju dočekuju naš međusobni duel. Izgubili su nekoliko utakmica u ABA ligi u neizvjesnim završnicama, da su ih riješili u svoju korist imali bi značajno bolji plasman na tabeli", rekao je Radonjić za zvanični sajt i dodao:

"Prethodne mečeve u kojima su pobjeđivaki igrali su nekompletni, ali očekujem da u ponedjeljak nastupe u punom sastavu. Јasno je da svi protiv našeg tima izlaze maksimalno motivisani sa željom da pobjede. Naš zadatak je da nametnemo svoj ritam, da protivniku ne dozvolimo dobar šut, jer su u tom segmentu vrlo kvalitetni, takođe i poene iz tranzicije, i da tako dođemo do povoljnog rezultata".

Dueli sa "zmajčekima“ donosili su prethodnih sezona dosta uzbuđenja, a prošle sezone ekipa Dejana Radonjića poražena je u dvorani "Aleksandar Nikolić“, ali se revanširala punom mjerom u Ljubljani. I Milko Bjelica takođe očekuje dobar meč u Ljubljani koji počinje u 17 časova.

"Ekipa Olimpije ima dobar sastav i jasno je da nas ne očekuje lak posao. Međutim, zna se koji nam je cilj, ali moramo da odgovorimo sa velikom energijom, da odigramo dobro u odbrani što je naš zaštitni znak, i da ih zaustavimo u segmentima u kojima su najbolji, a to je dobar šut i polukontra i kontra. Neće biti laka utakmica, ali želimo nove bodove kojima bi ostali usamljeni na vrhu tabele".

Crvene zvezde vraća se u Beograd odmah po završetku utakmice u Ljubljani, i počinje pripreme za duel sa Žalgirisom, koji je na programu u petak.

Izvor: Agencije