latinica  ћирилица
06/01/2017 |  14:29 ⇒ 14:53 | Autor: RTRS

SNSD Laktaši: Podijeljeno više od 100 paketića za djecu

Predstavnici Rejonskog odbora SNSD-a Trn danas su podijelili više od 100 paketića za djecu u ovoj mjesnoj zajednici u opštini Laktaši.
Laktaši - predstavnici Rejonskog odbora SNSD-a podijelili paketiće - Foto: SRNA
Laktaši - predstavnici Rejonskog odbora SNSD-a podijelili paketićeFoto: SRNA

Odbornik SNSD-a u Skupštini opštine Laktaši Božidar Ivanović rekao je Srni da SNSD već tradicionalno organizuje podjelu paketića za djecu.

"Ideja je bila da paketiće prvenstveno damo djeci iz socijalno ugroženih porodica, ali se pojavio veliki broj ljudi dobre volje koji su donirali paketiće, zbog čega smo bili u mogućnosti da ih podijelimo više od 100", naveo je Ivanović.

Odbornik SNSD-a u Skupštini opštine Laktaši Dragana Vulin rekla je Srni da je za djecu organizovan zabavno-muzički program, u čemu su im pomogli animator Zvonko Boban i Djeda Mraz.

"Ovo je mali znak pažnje za djecu, ali im to mnogo znači i zalagaćemo se da i narednih godina organizujemo ovakve manifestacije", istakla je Vulinova.

Član Savjeta mjesne zajednice Trn Veselko Đaković rekao je da je ove godine uspješno organizovana dodjela paketića za djecu iz ove mjesne zajednice.

"Ovo je tradicionalna manifestacija u sklopu proslave Božića i Dana Republike Srpske koja unazad pet do šest godina okuplja sve veći broj djece i njihovih roditelja", rekao je Đaković Srni.

Izvor: Srna