latinica  ћирилица
09/01/2017 |  17:15 | Autor: RTRS

Nadal: Ako budem zdrav mogu da pobijedim Novaka i Endija

Rafael Nadal je prikazao dobre partije na početku sezone, a izgleda da je to bilo dovoljno da stekne samopouzdanje pred nastavak sezone.
Rafael Nadal (arhiv) - Foto: Getty Images
Rafael Nadal (arhiv)Foto: Getty Images

"Da ne vjerujem da u narednih 11 mjeseci mogu da igram protiv najboljih ne bih bio ovde, već bih ostao kod kuće. Moj cilj je da se takmičim na velikim turnirima i znam da je za to neophodno pobijediti Mareja i Đokovića. Naporno radim,i osjećam strast prema tenisu i ako ostanem zdrav i nastavim da radim kako želim mogu u tome da uspijem", poručio je Nadal.

Vjeruje da bi već u Australiji mogao da napravi uspjeh.

"Osjećam da Melburn može da bude moja prilika da ponovo dobro igram. Ako se osjećam dobro mogu da ostvarim velike stvari. Volim da igram u Australiji i to je jedan od turnira koji je bolji iz godine i godinu. Nadam se da ću biti bolji nego prošle godine kada sam ispao u prvom kolu (poraz od Verdaska)", rekao je Nadal.

Na kraju je govorio o Niku Kirjosu od koga domaća publika mnogo očekuje.

"Mora da razmišlja o više stvari, ali prije svega treba da bude zdrav i koncentrisan. Igraće pred svojim navijačima što će mu bit imotiv više. Vidjećemo kako će to da izgleda", zaključio je Nadal.

Izvor: Agencije