latinica  ћирилица
13/02/2017 |  11:15 ⇒ 17:54 | Autor: RTRS

Andrićgrad: Održan stručni Kolegijum opštine Višegrad (VIDEO)

U Andrićgradu održan je stručni Kolegijum opštine Višegrad povodom početka preseljenja lokalne uprave u nove prostorije Gradske kuće. U novim prostorijama zaposleni će imati mnogo bolje uslove za rad, a samim tim će biti omogućeno uvođenje novih i poboljšanje kvaliteta postojećih usluga, kažu u opštinskoj administraciji.
Višegrad - Foto: RTRS
VišegradFoto: RTRS

Kako je ranije najavljeno zgrada opštine u koju je do sada bio smještan administrativni centar, biće ustupljena Ministarstvu unutrašnjih poslova Srpske i Agenciji za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka.

"Ovo je zvanično početak preseljenja opštinske administracije u novu Gradsku kuću. Nama još nedostaje namještaj. Tender je u toku i nadamo se da će to u što skorije vrijeme i da se desi, da dobijemo namještaj i onda će opštinska administracija da se preseli u novu zgradu", rekao je Mladen Đurević, načelnik opštine Višegrad.

"Imaćemo mnogo bolje uslove za rad. To se ne može porediti. Svi znate koji ste dolazili u odjeljenje u kakvim uslovima smo radili, gdje je stajala dokumentacija. U jednoj kancelariji, konkretno u mom odjeljenju, uopšte nemamo u inventaru nijedan sto, ljudi su donijeli od kuće", napominje Aleksandar Đukanović, v.d. načelnika Odjeljenja za urbanizam opštine Višegrad.