latinica  ћирилица
14/02/2017 |  13:27 | Autor: RTRS

Cvijanovićeva čestitala Vučiću Dan državnosti Srbije

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku predsjedniku Vlade Republike Srbije Aleksandru Vučiću, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, povodom 15. februara – Dana državnosti Srbije.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

„U ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, upućujem iskrene čestitke Vama, državnom rukovodstvu i svim građanima Srbije, povodom 15. februara – Dana državnosti Srbije.

Duboko sam uvjerena da će Srbija nastaviti da jača svoju političku i ekonomsku stabilnost, kao i da afirmiše svoj regionalni i međunarodni položaj.

Očekujemo da će prijateljski odnosi Srbije i Republike Srpske nastaviti da se razvijaju na obostrano zadovoljstvo i u zajedničkom interesu, te da će konstruktivna saradnja u strateški važnim oblastima biti nastaljena i unapređena.

Svim građanima Srbije želimo prosperitet i stabilnost, uz nadu da ćemo zajedničkim zalaganjem djelovati u cilju očuvanja kulturnog i nacionalnog identiteta srpskog naroda“, stoji u čestitki predsjednice Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović.