latinica  ћирилица
15/02/2017 |  10:34 ⇒ 10:37 | Autor: RTRS

Bijesni Enrike krenuo da se obračuna s novinarom (VIDEO)

Trener Barselone Luis Enrike rekao je poslije debakla protiv Pari Sen Žermena da rezultat ne bi bio drugačiji "ni da su njegovi igrači dubili na glavi".
Luis Enrike - Foto: Getty Images
Luis EnrikeFoto: Getty Images

'Blaugrana' je doživjela pravu katastrofu u prvom meču osmine finala Lige šampiona, pošto su 'Sveci' dominirali od prvog do posljednjeg minuta u Parizu.

"Mogli smo da dubimo na glavi i ništa se ne bi promeijnilo", rekao je Enrike, koga je potom naljutilo pitanje novinara TV3 Đordija Graua u vezi sa taktikom i formacijom.

"Isključivo ja sam odgovoran za ono što se dogodilo i ne tražim nekoga kako bih ga okrivio, ali mi se ne sviđa vaš ton. Volio bih da imate isti odnos – i kada pobjeđujemo i kada gubimo, kao što je slučaj bio večeras. ", odbrusio je Enrike i potom umalo ušao u fizički sukob sa novinarom.

Barsa je po šesti put u svojoj istoriji primila četiri pogotka u elitnom takmičenju, a PSŽ se priključio listi na kojoj su Milan (4:0, 1994), Dinamo iz Kijeva (4:0, 1997), Valensija (4:1, 2000), Čelsi (4:2, 2005) i Bajern (4:0, 2013).

"Već na poluvremenu rezultat je bio veoma loš za nas (2:0). Ubrzo smo primili i treći pogodak, ali ne mogu da kažem da smo iznenađeni jer je ovo osmina finala Lige šampiona i igrači vrlo dobro znaju šta ih čeka. Opet, ne gubim nadu pošto je ovo tek prvo poluvrijeme. Sada nam nisu potrebna četiri, već pet golova, ali s obzirom da smo mi Barselona zašto ne bismo sanjali da možemo do podviga?", zaključio je Enrike.

S druge strane, mediji širom Evrope prenose da je bivši trener Barselone B, Selte iz Viga i Rome u potpunosti izgubio povjerenje u svlačionici, a posebno glavnih igrača u timu.

Izvor: B92