latinica  ћирилица
21/02/2017 |  10:52 | Autor: RTRS

"Ne smijemo da izgubimo u Sevilji"

Golman Lester Sitija Ron-Robert Ciler rekao je da njegova ekipa mora da izbjegne poraz od Sevilje u predstojećoj utakmici osmine finala Lige šampiona.
Lester Siti - Foto: Getty Images
Lester SitiFoto: Getty Images

Engleski šampion igra loše ove sezone, u prvenstvu poslije 25. kola zauzima 17. mjesto na tabeli i nalazi se na bod od zone ispadanja, dok je za vikend izgubio od trećeligaša Milvola (1:0) u osmini finala FA kupa.

Ekipa Klaudija Ranijera ostvaruje mnogo bolje rezultate u Ligi šampiona, osvojila je prvo mjesto u svojoj grupi sa samo jednim primljenim golom u pet utakmica.

Lester će u srijedu od 20.45 igrati u Španiji protiv Sevilje, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona.

"Čeka nas velika i važna utakmica. Igrali smo dobro u grupnoj fazi i plasirali se među 16 najboljih. Prva utakmica je veoma važna i ne smijemo da izgubimo. Ako bismo mogli da odigramo neriješeno, ili čak da pobijedimo, to bi bilo sjajno pred revanš", rekao je Ciler prenijeli su britanski mediji.

On je dodao da bi dobar rezultat u Ligi šampiona pomogao ekipi da ne misli na loša izdanja u prvenstvu u FA kupu.

"Ako ostvarimo dobar rezultat, to može da se prenese i na Premijer ligu. Svi znamo da moramo da budemo bolji u prvenstvu i možda je u ovom trenutku dobra promjena za ekipu što će igrati utakmicu Lige šampiona", dodao je dvadesetosmogodišnji golman.

Sevilja je osvajala Ligu Evrope u posljednje tri godine.

Ekipa igra dobro u španskom prvenstvu, nalazi se na trećem mjestu na tabeli iza Real Madrida i Barselone. U prošlom prvenstvenom kolu Sevilja je pobijedila Eibar (2:0), a oba puta asistent je bio bivši fudbaler Partizana, crnogorski reprezentativac Stevan Јovetić.

Osim utakmice Sevilje i Lestera, u srijedu od 20.45 prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona u Lisabonu igraju Porto i Јuventus.

Izvor: B92