latinica  ћирилица
22/02/2017 |  12:26 | Autor: RTRS

Gvardiola: Ispašćemo ako ne damo gol u Monaku

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola upozorio je da njegov tim nije previše blizu plasmana u četvrtfinale Lige šampiona poslije prvog duela protiv Monaka, istakavši da će biti eliminisan ukoliko u revanšu ne postigne gol.

Siti je na Etihadu slavio u meču punom preokreta, a Gvardiola već sada razmišlja o revanšu koji će se igrati 15. marta na stadionu Luj drugi u Monaku.

Siti je na Etihadu slavio u meču punom preokreta, vodio je 1:0, pa gubio 1:2 i 2:3, ali je uspio da, najviše zahvaljujući Serhiju Agueru, dođe do na kraju velikih 5:3.

- Mnogo stvari se izdešavalo na meču protiv Monaka i sve je otvoreno. Igrali smo fantastično, nevjerovatno... Naravno da sam srećan zbog rezultata, a posebno zbog nastupa. Monako ima dužu istoriju od nas u Ligi šampiona, a mi smo se izborili sa situacijom iako smo bili u velikom problemu. Ovakva pobjeda bi mogla da bude veliki korak u sezoni - rekao je Gvardiola poslije utakmice, a prenosi Skaj Sport.

Gvardiola je pozvao na oprez jer je na suprotnoj strani ekipa koja je najefikasnija u "ligama petice", sa 111 pogodaka ove sezone.

- Idemo u Monako da postignemo što više golova. Sada se bolje poznajemo, prilagodićemo se jedni drugima, pa ćemo vidjeti. Ukoliko ne postignemo gol u Monaku ispašćemo - poručio je Španac.

Revanš između Monaka i Mančester Sitija na programu je 15. marta na stadionu Luj drugi u Monaku.

Izvor: RTS