latinica  ћирилица
24/02/2017 |  13:30 | Autor: RTRS

Britanska ambasada pozdravila rad vlasti u Srebrenici

Sekretar britanske Ambasade u BiH Kristina Meknil prilikom današnje posjete Srebrenci prenijela je čestitke za uspješno i efikasno smirivanje tenzija i napetosti nakon izbora i iščekivanja izbornih rezultata, izjavio je načelnik ove opštine Mladen Grujičić.
Mladen Grujičić - Foto: RTRS
Mladen GrujičićFoto: RTRS

Grujičić kaže da je Meknilova obećala dalju podršku njene zemlje Srebrenici, a posebno projektima samozapošljavanja.

- Ona je prenijela zadovoljstvo britanske Ambasade načinom rada novog rukovodstva ove opštine, odnosom prema građanima, kao i prvim potezima i pristupom rješavanju određenih ciljeva i projekata - rekao je Grujičić.

Prema njegovim riječima, gošću je upoznao o stanju i aktivnostima koje se vode na području ove opštine u cilju poboljšanja životnih uslova svih njenih stanovnika.

- Upoznati smo sa dosadašnjim aktivnostima i projektima čiju je realizaciju u Srebrenici podržavala Velika Britanija. Predstavili smo naše ideje za budućnost i nove projekte i dobili obećanje da će britanska Ambasada nastaviti saradnju i pružati podršku opštini Srebrenica, a posebno konkretnim projektima samozapošljavanja, što je jedan od prioriteta opštinske vlasti - naveo je Grujičić.

Izvor: SRNA