latinica  ћирилица
21/03/2017 |  13:00 ⇒ 14:20 | Autor: RTRS

Majami: Vavrinka prvi nosilac

Održan žrijeb za Masters na Floridi, poslije odustajanja Mareja i Đokovića Sten Vavrinka prvi favorit.
Stan Vavrinka - Foto: getty
Stan VavrinkaFoto: getty

Održan je žrijeb za turnir u Majamiju. Poslije odustajanja Novaka Đokovića i Endija Mareja zbog povreda po prvi put u karijeri će Sten Vavrinka biti glavni favorit na Mastersu. On će biti slobodan na startu, a u drugom kolu ga čeka bolji iz meča Elijas-Sebaljos.

Osvajač Indijan Velsa Rodžer Federer je takođe slobodan u prvom kolu, u drugom igra sa pobednikom meča Kravčuk/kvalifikant, dok bi u trećem mogli da gledamo derbi i duel sa Huanom Martinom Del Potrom. Argentinac ne igra u prvom, dok bi pre eventualnog duela sa Švajcarcem trebalo da pobijedi Hasea ili Јmera (specijalna pozivnica).

Drugi nosilac Nišikori bi u drugom kolu mogao da igra sa Andersonom, a zatim sa Verdaskom. Nadal je kao i ostali nosioci slobodan na početku, poslije čega bi trebalo da igra sa Selom, a zatim Kolšrajberom.

Srpski teniser Viktor Troicki u prvom kolu igra sa Tijagom Monteirom (Brazil), a ako ga savlada čeka ga okršaj sa Milošem Raonićem.

Njemu bi mogli da se pridruže Dušan Lajović i Miomir Kecmanović ukoliko danas u kvalifikacijama savladaju Nikolasa Kikera odnosno Lukaša Lacka.

Izvor: Novosti onlajn