latinica  ћирилица
21/03/2017 |  16:29 ⇒ 20:07 | Autor: RTRS

"Koalicija SDS i PDP protekla tri mjeseca konstantno opstruiše rad lokalne zajednice" (VIDEO)

Načelnik Pala Boško Јugović,ponovo je na meti kritika lokalnog SDS-a. Ovoga puta nezadovoljni su radom načelnika u prvih 100 dana mandata..Načelnik je ipak, siguran da ih mnogo više boli smjena njihovih direktora u lokalnim preduzećima.
Boško Јugović - Foto: RTRS
Boško ЈugovićFoto: RTRS

Studentski centar, Olimpijski centar Јahorina, Famos, kapitalne investicije. Nakon 100 dana, lokalni SDS pita načelnika šta je sa predizbornim obećanjima.

"Gdje god danas se na Palama okrenemo ne možemo naći ništa da poistovjetimo sa imenom Boška Јugovića osim žalopojki i jadikovki i kukanja da se kod naših građana prikaže kao žrtva. Gospodin Јugović nije ništa uradio konkretno", izjavio je predjsdnik Opštinskog odbora SDS Pale Bojan Ninković.

Na optužbe, načelnik odgovara da ga od preuzimanja funkcije konstantno opstruišu upravo oni koji ga optužuju. Ipak tim okupljen oko načelnika radio je na projektima koji će uskoro biti i objelodanjeni. Јugović smatra da je najveći problem SDS-a upravo smjena direktora opštinskih preduzeća.

"Naravno da je njima teško palo što su izvršene određene smjene u preduzećima. Radi se o strašnim poslovanjima po njihovom, a vidijeće se kad se u javnosti iznese koji je gubitak trenutno u Komunalnom. kako su poslovala ostala preduzeća i te smjene su njima strašno teško pale, a mi ćemo gledati da ta preduzeća u narednom periodu postavimo na zdrave noge", istakao je  načelnik opštine Pale Boško Јugović.

I dok iz SDS-a tvrde da neće tražiti opoziv načelnika, te da su otvoreni za dalju saradnju, Јugović je najavio da će uskoro iznijeti podatke o tome kakvu je situaciju zatekao i kako se novac čuvao u opštini Pale.