latinica  ћирилица
22/03/2017 |  17:44 ⇒ 18:22 | Autor: RTRS

Radojičić na panel diskusiji o novoj organizaciji Gradske uprave

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić danas je na panel diskusiji Trećeg foruma menadžera Republike Srpske govorio o novoj organizaciji Gradske uprave, kao i izazovima koji ovu administraciju očekuju u narednom periodu.
Banjaluka: Panel diskusija - Radojičić - Foto: SRNA
Banjaluka: Panel diskusija - RadojičićFoto: SRNA

Iz Gradske uprave saopšteno je da su u panel diskusiji "Izazovi za menadžere 2020" učestvovali i načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović, direktor Nove banke Milan Radović, generalni direktor NIS-a Srđan Pešević i direktor konsultantske kuće "Konsalt-in" Srđan Praštalo.

Radojičić, koji je ranije otvorio Treći forum menadžera Srpske, istakao je da je važno razvijati smisao za menadžment i organizaciju u vremenima koja se brzo mijenjaju i u kojima prakse brzo zastarijevaju.

"Sistem organizacije danas i prije 10 ili više godina veoma se razlikuju. Zato je potrebno stalno se edukovati i prilagođavati, i to se odnosi i na javni i na privatni sektor", rekao je Radojičić.

On je naveo da je u banjalučkoj Gradskoj upravi rađeno na tome da se unutrašnja organizacija uprave prilagodi novim izazovima i zadacima, ali i da se iz ustaljenog načina rada prihvati nov način koji znači uključivanje i projektnih zadataka.

Izvor: Srna